fredag 6. desember 2013

Revefesten forsetter...

Plutselig er det en stund siden jeg blogget. Dagene hjemme med prinsessen går i ett. Hun er en aktiv liten jente som kryper, røyser seg opp etter bord og stoler. Alt skal utforskes og alt annet enn lekene er interessant :) 
Sist helg var vi hjemme på Senja hvor min kjære stemor har åpnet butikk, med masse fine interiør ting. Det morsomme er at hun har spurt meg om jeg vil selge strikka produkter. Jeg svarte selvfølgelig ja til det og produktene mine ligger rundt omrkring i butikken. Butikken har kun åpent i helgene så hver lørdag og søndag er jeg spent på om noe er blitt solgt. Er gått på en vottesmell etter å ha blitt inspirert av søte Martine med bloggen Full av Ull (Har du ikke besøkt bloggen hennes anbefaler jeg å ta en tur innom!Mye fin inspirasjon :), så for tiden strikkes det på votter, og julegaver innimellom :)

Etter å ha strikket What does the Fox say lue til kjæresten fikk jeg 3 bestillinger på like luer til barn :) 

Og jeg tror nok det blir de siste luene av denne arten for min del, ene og alene fordi reven sys på i ettertid med maskesting og det er veldig tidkrevende.. Men man skal aldri si aldri :) Mottakerne ble heldigvis fornøydeOg jeg tror nok det blir de siste luene av denne arten for min del, ene og alene fordi reven sys på i ettertid med maskesting og det er veldig tidkrevende.. Men man skal aldri si aldri :) Mottakerne ble heldigvis fornøyde

Luene ble ferdige for ca en måned siden men ting tar tid før de kommer ut på bloggen :)

Håper dere alle har en fin adventstid - ta vare på de små øyeblikkene og gledene i hverdagen 

Klem Jeanette

4 kommentarer:

 1. Så artige luer:) å sy på maskesting er ikke det morsomste som finnes nei!

  SvarSlett
 2. Kjempefine luer! Ser for meg at det må være veldig tidkrevende å sy på den reven i ettertid ja. Tror ikke jeg har tålmodighet til det, jeg..

  Ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
 3. Kulle luer! Har du sett disse kule vottene, forresten?

  http://www.ravelry.com/patterns/library/fox-crossing-mittens

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...