søndag 10. november 2013

Rilletrøje ♥ Igjen...

Jeg fikk plutselig et innfall da vi var på ferie at lillesnupp trengte flere jakker. Og den skulle være hvit. Ofte har hun hvit strømpebukse med blå eller rosa kjole, og da liker jeg å kle på henne hvit jakke. Siden jeg syntes rilletrøjen var morsom å strikke,og ikke minst lekker, kjøpte jeg garn på strikkebutikken på Oslo City. Den forrige ble strikket i Holstgarn Supersoft og du kan se den her. Jakken ble strikket mens vi var borte på ferie :) ♥Valgte 3 knapper istedet for 7. Elsker disse mørke treknappene til jakken 


Den nydelige duse rosa kjolen fikk snuppa i dåpsgave og er fra England 

Oppskriften er fra heftet Babystrik på pinde 3
Str: 6 mnd 
Garn: Drops baby merino
Pinner: 2,5 mm & 3 mm

Jakken er i bruk daglig (den har tilogmed hatt seg en tur i vaskemaskinen pågrunn av en flekk) og passer perfekt, akkurat slik jeg så det for meg. Fornøyd :)

Må bare få si at det er utrolig morsomt å se at så mange strikker Oh Sweet Daisy :) Virkelig morsomt å få se alle variantene og fargekombinasjonene. Legger ved et bilde da prinsessa ble med på strikkecafe i sin lue (her er jakken også in action) :)


Vil du også strikke en slik lue finner du oppskriften her :)

Som jeg skrev i forrige innlegg gledet jeg meg stort til Nasjonal strikkekveld på NRK2. Og jeg må si at jeg storkoset meg igjennom alle timene. Så utrolig morsomt!Alt fra A til Å var spennende :) Mye, MYE inspirasjon å hente!Ja.. Jeg tror nesten at jeg må se det igjen på nett-tv :)
Jeg holdt ut til klokken 00:00, da var jeg så trett og viste at jeg hadde en liten prinsesse som kom til å våkne tidlig dagen etter :)

Håper alle har en fin helg :) Her har helgen bare forsvunnet og gått utrolig fort. Idag er det farsdag og pappen her har fått gave. Senere skal jeg bake kake til han :) Ellers har jeg alt for mange prosjekter som trenger montering.. Jeg tenker hver dag at IDAG skal jeg sy i ledige stunder, men nye prosjekter frister mer ;) Håper motivasjonen kommer snart!
Klem Jeanette 

10 kommentarer:

 1. Så fin jakke! Denne har jeg også på strikkelisten min :)

  SvarSlett
 2. Nydelig jakke:)
  Veldig fin lue også. Jeg må nok prøve meg på den en dag. Takk for at du deler oppskriften på den.
  God søndag :)

  SvarSlett
 3. Nydelig jakke! :) Hvitt er veldig fint!

  SvarSlett
 4. Så lurt med en hvit versjon av denne, inspirasjon :)

  SvarSlett
 5. Jeg har også nettopp strikket Rillestrikkettrøje, må si den ble veldig fint i hvit! Lua var også kjempe fin :)

  SvarSlett
 6. Dette er virkelig en av de søteste jakkene jeg har sett! Faktisk fikk jeg lyst på lik selv ;) Ser bare for meg hvor søt jenta di må være med kjole og den fine jakken!
  Jeg likte også nasjonal strikkekveld kjempegodt, men som deg, så holdt jeg bare ut til midnatt ;) Jeg synes det var et kjempekjekt og morsomt program å se på :)
  Så koselig å høre at du likte votteinnlegget mitt. Jeg måtte le litt da jeg leste kommentaren din, for uglevottene til Jorid hadde jeg allerede kjøpt og printet ut da ;)
  Skjønner godt at du drøyer med monteringen. Sying er så kjedelig, og det frister alltid mer å strikke ;)
  Ønsker deg en kjempefin uke! klem

  SvarSlett
 7. Kjempesøt jakke, den er jo så fin til små kjoler:) Jeg tror en hvit slik en kommer på pinnene mine også etterhvert. Daisy-lua har jeg også planer om å strikke, venter på at garnbutikken tar inn riktige farger:)

  SvarSlett
 8. Så nydelig! Den var virkelig fin og sart i hvitt også passer den jo til det meste da:-)

  SvarSlett
 9. Herlig jakke, hvitt går jo til alt;) Ble mye søtere med bare tre knapper og sikkert hundre ganger mer praktisk.

  SvarSlett
 10. Kjempefin! Hvitt er jo nydelig til alt!☺

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...