mandag 6. mai 2013

Owlet Sweater strikket i Nepal ♡

Den 11. 04 kom vår lille prinsesse til verden. Verdens sjønneste lille skatt  Kjøreposen fra forrige innlegg ble brukt da vi reiste hjem men var litt stor til det lille nurket vårt :) Men det gjør da ikke noe, da kan vi forhåpentligvis bruke den lenge 
Det skal sies at ikke så mye av tiden går til strikking. Men litt strikking blir det. Jeg strikket jo mye før vår lille engel kom til verden og jeg gleder meg til å vise dere alt :)

Veldig mye av det jeg strikker ser jeg jo nå når jeg har opprettet blogg går mye i Nepal. Men jeg bare elsker det garnet. Denne genseren falt jeg for med en gang og hadde bare strikket 1 plagg før etter engelsk oppskrift. Men jeg kan med hånden på hjertet si at oppskriften er kjempeenkel og engelske oppskrifter synes jeg ofte er myyyye bedre enn norske oppskrifter. Ting står mye bedre forklart. Det eneste var at jeg trengte en god del motivasjon for å sy på alle knappene som er øynene til uglene. 


Oppskriften kan kjøpes HER (Ravelry link)
Str: 1 år
Garn: Drops Nepal
Pinner: 5 mm

Håper dere alle har det bra her i bloggland. Nå skal jeg kose meg med å lese litt blogger og strikke litt før skatten våkner opp fra blunden sin :) Gleder meg til å se masse herlig inspirasjon! Tusen hjertelig takk for alle fine kommentarer fra forrige innlegg om kjøreposen, det setter jeg stor pris på  Ha en fin dag!

Klem Jeanette 

16 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med prinsessa:-) Du må nyte dagene - strikking blir det tid til senere.

  Skjønn uglegenser!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med den lille prinsessa! :) Nyt dagene, tiden går jo så altfor fort med de små!..

  Kjempefin uglegenser.

  Ha en fin mandag :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med prinsessa! Nydelig genser:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har forresten byttet adresse til lykkeplagg.blogspot.no, blir veldig glad hvis du har lyst til å oppdatere linken i bloggrulla:)

   Håper dere nyter tiden med den lille prinsessa!

   Slett
 4. Åh, gratulerer så masse med prinsessa! Jeg har vært innom bloggen din noen ganger i det siste, og tenkt litt på deg! Godt å høre at alt er bra :)
  Kjempefin uglegenser du har strikket! Nepal er et godt garn, enig i det :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Genseren ble kjempefin! Skulle du trenge mer Nepalgarn så har Garnstudio 35% på blant annet dette garnet :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så utrolig mye med den lille prinsessa! Så utrolig stas:) Vi får nesten jevngamle jenter vi da, jeg går og venter som bare det på at mi skal bestemme seg for at det er på tide å komme ut å hilse på:) Fargen på genseren er nydelig! Har aldri prøvd Nepal, men siden det garantert blir flere uglegensere på pinnene mine skal jeg virkelig prøve ut dette garnet. Hvor har du kjøpt knappene forresten? De så helt perfekt store ut, og veldig fin fargekombo til genseren. Kos deg i tiden fremover!:)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med ei prinsesse! Dere må nyte tiden nå, den går så alt for fort!!
  Herlig genser du har strikket. Ugler er skikkelig flotte skapninger, synes jeg, og de gjør seg godt på strikkeprosjekter også!

  SvarSlett
 8. Ååå, gratulerer SÅ mye med en liten prinsesse! ♥ Tenkte på deg her om dagen, at nå er du fullt opptatt med babyting :)

  Nydelig uglegenser, knappene var absolutt verdt tiden/arbeidet - kjempesøtt!

  Kos deg masse i tiden fremover :)

  Klem

  SvarSlett
 9. Gratulerer med ei prinsesse :) Genseren var bare helt nydelig!

  SvarSlett
 10. oioi!en ny strikkeblogg jeg må følge!blir jo helt gira på masse nytt og strikke nå....som om jeg ikke har nok!:)ser du har fått smått og, gratulerer så mye!og gleder meg til å følge bloggen!Kos dere :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med jenta! Ny og spennende tilværelse det ja:)
  Veldig fin uglegenser!

  SvarSlett
 12. Gratulerer med lille jenta! :) Kos dere masse med lille nurket. :)

  Nydelig genser du har strikket. Mulig det blir litt herming herfra. ;)

  SvarSlett
 13. Gratulerer så mye med jenta♥

  Kjempefin uglegenser! Jeg er visst så redd disse engelske oppskriftene jeg....huff..... men en dag...;)

  Koooos deg masse i tiden fremover med den lille♥
  klem

  SvarSlett
 14. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen! Gratulerer med lillepia:) Og så mye fint du lager, likte de små luene skikkelig godt!:)

  SvarSlett
 15. Så utrolig flott genser! Har ønsket å strikke en slik lenge, men jeg har grudd meg pga engelsk oppskrift. Nå var det kanskje ikke så avskrekkende lenger... Takk for link og beroligende info, thihi! Nydelig plagg og de øyene var nok verdt putlet med montering! :D

  Gratulerer så mye med vesle jenta. Hun blir godt tatt vare på i nydelige og varme plagg, ekte hjemmelaget alt sammen :D

  God sommer! ;)
  Eli Kristin

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...