søndag 7. april 2013

Kjørepose strikket i Merino Extra Fine ♥

Tusen hjertelig takk for koselige bursdagshilsninger og lykkeønskninger med tanke på termin i forrige innlegg  Vil også få ønske alle nye følgere hjertelig velkommen  Så morsomt det er å være i denne bloggverden :) Dere er herlige!

Kjørepose var en av tingene som sto på listen som jeg ville strikke til prinsessen i magen.


Merino Extra Fine er et nyyydelig garn å strikke med. Så mykt og godt. Har du ikke prøvd det vil jeg anbefale deg å prøve :) Denne kjøreposen var krevende å strikke og jeg tror nok at det blir den første og siste :) Siden den strikkes i hver sine deler (bakstykke og fremstykke) var det en go del montering. Ikke en favoritt her i heimen. Heldigvis monterte jeg og gjorde den helt ferdig når delene var ferdigstrikket før jeg begynte på noe nytt!Om ikke kunne det ha vært fare for at den hadde blitt liggende ;) Valgte også å strikke inn hull til beltet. Posen er pakket ned i sykehusbagen og snuppa skal ha den når vi kjører fra sykehuset og hjem Til tross for mye arbeid er jeg veldig fornøyd med resultatet og gleder meg til å bruke den. 
♥  ♥ 


  ♥ 


♥ ♥ ♥ 


Prinsessen holder seg enda inne i magen, gleder meg VELDIG til å møte henne nå!2 dager over termin. Men hun kommer når hun vil :)


Oppskriften finner du HER
Str: 1-3 mnd 
Garn: Drops Merino Extra Fine
Pinner: 4 mm

Håper dere alle har en strålende helg 

Klem Jeanette 

17 kommentarer:

 1. Ja, her har du lagt ned mye arbeid. Men den ble jo bare så utrolig fin. Den bør du være fornøyd med.

  SvarSlett
 2. For en nyydelig kjørepose! Enig i at Merino Extra Fine er et herlig garn, så godt og mykt. Så flink du er som strikker kjørepose! Jeg synes det ser så vanskelig ut, med monteringen og alt. Tror nok det er veldig lurt å gjøre som du gjorde; montere med en gang :) Sånn er det vel egentlig med trådfesting også, hihi ;)
  Så spennende at bebisen kan komme nårsomhelst :D Ønsker deg all lykke til <3 Klem

  SvarSlett
 3. Den var hinsides nydelig! Den må på min "to do" liste! Så utrolig flink du er! Jeg er kjempe imponert! Legger meg til som følger! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 4. Nydelig kjørepose! Tusen takk for at du la igjen en hilsen hos meg, og gjorde meg oppmerksom på din egen blogg! Gleder meg til å følge med videre på dine strikkerier!;)

  SvarSlett
 5. Ååå, det er bare å bøye seg i støvet! Denne var utrolig flott og så ganske arbeidskrevende ut! Håper den kan bli tatt i bruk snart. Gikk 8 dager over termin med begge mine og det er virkelig slitsomt. Lykke til og ta vare på deg selv den siste tida:-)

  SvarSlett
 6. Den var jo bare så fin! Skjønner at du gleder til å ta den i bruk. Takk for tips om garn, jeg har fått i oppdrag å strikke en kjørepose til en liten en som kommer i august. Har verken bestemt meg for mønster eller garn enda, men må si at kjøreposen din var veldig inspirerende.

  Prøv å kos deg i den siste lille tiden du har før den lille kommer og lykke til!

  Klem

  SvarSlett
 7. Alt arbeidet er tydelig verdt det, for denne var utrolig fin! Nå er det bare å glede seg til å få lov til å putte ei lita tulle inni... Kanskje det har skjedd noe allerede?!?
  Lykke til :-)

  SvarSlett
 8. Helt nydelig kjørepose! ♥ Kan tenke meg det ligger noen timer bak (min tålmodighet hadde nok ikke holdt). Men å, så herlig det må være å bli ferdig med slike flotte prosjekter, helt klart verdt all tiden! :)

  Igjen, lykke til med bebisen. Kanskje jeg neste gang kan si gratulerer ;)

  Klem

  SvarSlett
 9. Nydelig kjørepose! Tenker at det er utrolig mye arbeid med en slik en, men kan tenke meg at det er verdt alt arbeidet når du ser det ferdige resultatet :)

  Og nok en gang, lykke til med den lille <3

  Klem

  SvarSlett
 10. Så nydelig den ble!
  Skjønner at det var mye jobb, men virkelig verdt det - denne blir du nok veldig fornøyd med :)
  Og jeg som gikk glipp av bursdagen din - gratulerer allikevel!
  Satser på at neste innlegg er om vesla som har kommet.. hihi :) gleder meg til bilder!

  klem

  SvarSlett
 11. Så fantastisk fin den var! En av de fineste kjøreposene jeg har sett! Ser også at det er mye arbeid som ligger bak, men godt du ikke mistet motivasjonen underveis:) Resultatet ble jo helt perfekt, og mottakeren blir god og varm i denne:)

  SvarSlett
 12. For ein nydelig blogg!
  Kvifor har eg ikkje oppdaga denne før? :)

  Så utrulig vakker kjørepose, nå som eg skal bli tante så leitar eg etter inspirasjon. Det er så koslig og gi det beste
  til dei små hjerteknuserane :)

  Ingrid // vaniljehjarte.com

  SvarSlett
 13. For en fin kjørepose! Kan tenke meg at den har vært krevende ja :)

  SvarSlett
 14. Nydelig kjørepose! Og kanskje den er blitt fylt nå? ;)

  SvarSlett
 15. Så nydelig!!! Snart ligger det en liten skatt i posen ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...