onsdag 23. januar 2013


Velkommen til min blogg 

Denne bloggen har vært opprettet en stund men har ikke blitt skrevet noe i. Bloggen har vært i tankene lenge. Den er for meg selv i den grad at jeg kan ha en oversikt over hva jeg lager, om jeg gjør noen endringer og hvor jeg henter oppskrifter fra. Men den er også for å forhåpentligvis inspirere andre. Om det skulle oppså noen spørsmål eller om det er noe jeg kan hjelpe med er det bare å ta kontakt enten her eller pr.mail.
Mine produkter blir merket med ”Moments In Life”. En setning som betyr mye for meg og er veldig spesiell for meg. Grunnen for det kan jeg komme tilbake til en annen gang.

For meg er det også viktig å hele tiden linke til oppskrifter som jeg har brukt slik at lesere av bloggen lett kan trykke på linken og finne oppskrift på det som er strikket. Om oppskrifter er hentet fra bøker henviser jeg til disse. Og om mulig finner jeg oppskrifter som er tilsvarende like med de i bøkerne.
For meg er strikking ren terapi og jeg nyter hvert sekund med strikketøyet i hendene. Det å kunne koble ut å produsere noe er helt fantastisk! Heldigvis har jeg 2 veldig søte og flinke søstre jeg kan spørre om hjelp visst jeg skulle stå fast!Håpe du får nytte av denne bloggen og legg gjerne igjen kommentarer slik at jeg kan se på din blogg og kanskje hente inspirasjon fra akkurat deg! 


Klem Jeanette 


2 kommentarer:

  1. WOW!!!! ENDELIG e du igang med bloggen! SOM eg har VENTA!!! :) Herlig... eg e sååå glad og glede meg så tell og lese/følge med! Eg skal være en trofast følger!!! :) Stoooor klem fra storesøss <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, endeli!! :) Så bra du skal følge meg <3 stoooor klæm

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...