onsdag 27. februar 2013

Hel dress strikket i Lanett ♡

Denne dressen er veldig spesiell for meg. Av forskjellige grunner. Den er det første "store"prosjektet jeg har strikket sett bort ifra votter. Men jeg fikk til og er fornøyd med resultatet. Planen er at lillesnuppa skal ha den når hun kommer til verden 

Å plukke opp masker rundt for halskant og forkant med pinne 2 mm var en prøvelse for tolmodigheten min. Vet faktisk ikke om jeg noen gang blir å ta i pinne 2 mm flere ganger. Men det ble bra tilslutt. 

Ellers syns jeg Lanett er et fint garn å strikke med. Hentesettet til lillesnuppa blir strikket i dette garnet. 

Oppskriften er i heftet lanett baby 1013
Str: 3 mnd
Garn: Lanett
Pinner: 2 mm og 2,5 mm

Ha en fin kveld  

Klem Jeanette 

8 kommentarer:

 1. Den dressen var jo bare knallsøt!! <3 Pinne 2 ja.. Huffameg! Men det er jo veldig delikat og fint med de små maskene da, men for noe pirk. Heldige lille bibisen som skal få ha på seg denne dressen. <3

  SvarSlett
 2. Den e nydelig :) Du e så flink! Dennan dressen e veldig spesiell førr meg åsså! Kommer nån gledeståra her i kveld. Den e ferdig. Den e NYDELIG. Lillesnuppa skal ha den på seg! <3 Du e best!

  SvarSlett
  Svar
  1. Får en tåre i øye <3 Glede meg tel å kle den på ho!Klæm

   Slett
 3. Nydelig dress:)) jeg strikket den samme til mitt barnebarn da han var baby.
  Du lurte på den oppskriften på Fanagenser i bloggen min. Jeg fikk heller ikke tak i bladet Familien. Så jeg sendte dem en mail og fikk oppskriften i løpet av en time fra forlaget :)). Får du problemer så gi meg beskjed. Da kan du få en kopi av meg :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusn hjærtelig takk :) Ååååå da skal jeg sende dem mail!Tusn takk! :)

   Slett
 4. Der fikk jeg tak i bloggen din. Tusen takk for koselige kommentarer. Nå er linken til deg behørig lagret, for jeg kommer tilbake. Du tryller frem utrolig mye fint på de pinnene. Denne dressen er bare herlig! :)

  God helg!
  Eli Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig :) Takk skal du ha!! :)

   God helg til deg og :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...